Umepasta - Umeboshi pasta Sunfood 50g

Kód: 1062
Neohodnoceno
Značka: Sunfood
84 Kč
Skladem

Dužina ze švestiček umeboshi, která se vyrábí odstraněním pecky a rozmačkáním na pastu. Umepasta se v kuchyni používá jako univerzální dochucovadlo při vaření, do dressinků, luštěninových paštik a zeleninových jídel či při přípravě sushi. Zvyšuje imunitu, ulevuje při nevolnostech či otravě jídlem, při dlouhodobém užívání udržuje zásadíte pH krve. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah balení:

50g Umepasty v plastovém sáčku - ideální balení na cesty. Umepasta je dužina ze švestiček umeboshi, která se vyrábí odstraněním pecky a rozmačkáním na pastu. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou - ustřihneme cípeček sáčku a vymačkáme na špičku lžičky o velikosti pecky třešně, dáme do pusy, rozmělníme se slinami a polkneme.

Švestky Umeboshi jsou peckovité plody ovocného stromu (ve skutečnosti se pokládá za odrůdu meruňky),  které rostou v Japonsku. Plody nelze konzumovat syrové přímo ze stromu. Plody se nejdříve omyjí a pak se suší na rýžových rohožích několik dnů a nocí. Poté se nakládají s červenými lístky rostliny Shizo a s mořskou solí. Nechávají se několik let v dřevěných kádích fermentovat. Velmi silný léčebný účinek umešvestek objevili v Číně již před tisíci lety. Přesto že umešvestky pocházejí z Číny, lepší kvality dosahují v Japonsku. Japonské švestky rostou na specifických půdách a klimatu, proto obsahují více přírodních kyselin a minerálů.

Užívání:

Pro zvýšení imunity přidáváme denně 1/4 až 1/2 švestky do jídla nebo nechat rozplynout v ústech. Konzumujeme-li umeboši pravidelně, můžeme si zachovat slabě zásadité pH krve (asi 7,35), které je důležité pro udržení dobrého zdravotního stavu. Síla tohoto zásaditého účinku umešvestek je způsobena vysokým obsahem zásaditých minerálů a přítomností důležité kyseliny citrónové.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení