Jsme vycvičení otroci systému

Jsme vycvičení otroci systému. Co to znamená? Nejsme svobodní ne proto, že by nás někdo spoutal fyzicky, jsme nesvobodní, neboť nás spoutávají všechny systémy víry v našich hlavách.

Jakmile přijmeme nějakou nálepku - stáváme se jejím otrokem. A tak jsme šprti nebo flinkové, ve škole a postupně jak procházíme životem naše nálepky přibývají, takže vypadáme jako kufr z první republiky, který procestoval svět a jsme polepeni od hlavy až k patě. Takže jsme “puberťáci”, rebelové, radikální konzervativci, demokrati, vegetariáni, masožravci, pivaři, sportovci, povaleči, antivaxeři, chudáci, boháči, křesťané, buddhisti… A všechny tyhle nálepky pro nás znamenají mantinely, za které nelze vstupovat, naše mentální vězení.

Jsme “dospělí” - další nálepka. Hrát si chvíli na pískovišti nebo vylézt na strom je nevhodné. Jsme fanoušci nějakého klubu - nemůžeme uznat dobrý výkon soupeře. Spousta lidí uvažuje takto černobíle. Egregor dané nálepky nás nutí odevzdat svojí svobodnou vůli a jednat podle jeho zkostnatělých pravidel i když máme často chuť z něho vystoupit. Ti vystoupivší bývají opovrženi nálepkáři, ale pokud projdu fází “osvobození”, jejich svobodná energie jim dá křídla.

Zkuste si dát jednu speciální nálepku, která vám možná pomůže tomu lépe porozumět. Buďte SVOBODNOU LIDSKOU BYTOSTÍ.