Nacházíte obtížně lásku?

Chtějí lásku, aby se mohly společně vyvíjet. Staré duše nechtějí být ve vztahu jen proto, aby měly partnera, potřebují lásku, aby spolu rostly. Jsou to duše, které již prožily mnoho minulých životů, a proto k tomu chtějí využít tento průchod skrze Zemi, aby se vyvíjely na své cestě, nerady ztrácejí čas flirtováním. Mají důležitější úkol v životě, než najít lásku.

Staré duše se vracejí na Zemi s určitým účelem, posláním a často věří, že láska je může dezorientovat při plnění tohoto úkolu.
Před hledáním lásky upřednostňují vývoj duše a porozumění životnímu úkolu. Láska vyžaduje hodně pozornosti a obětavosti, a tak milostné vztahy nakonec odkládají.

Staré duše obtížně nachází lásku. Proč?

Staré duše nesouhlasí s moderními metodami soužití. Staré duše neinklinují k modernímu způsobu sbližování, k setkáním, kde se dva lidé seznamují, aby se navzájem poznali, ptají se na svou profesi, věk, co rádi dělají atd. Pro ně je to všechno příliš povrchní. Mají rádi příležitostná setkání, lidi, kteří se potkávají a navzájem se již znají, spojují se a mají podobné energie. Bohužel tento typ setkání je v dnešní době stále vzácnější. Lidé si často povídají na aplikacích, seznamkách, facebooku a to znervózňuje staré duše a zvyšuje složitost při hledání lásky.

Staré duše nemají rádi "hry na lásku". Ten starý příběh: „Počkám, až mi zavolá, já mu nezavolám“, nebo „Budu předstírat, že je mi to jedno“, je to něco, co staré duše velmi dráždí. „Být“ s někým je vyčerpávající. Nesnesou ztělesňování postavy, aby si někoho získaly, jsou příliš instinktivní a opravdoví, neradi se namlouvají, jdou rovnou k věci a to spoustu lidí děsí.

Mají velmi vysoké ideály. Staré duše nezůstávají s nikým jen proto, aby s někým byly, jen aby měly společnost. Pokud si myslí, že člověk za to nestojí, dlouho se netrápí. Mnoho lidí nakonec říká, že jsou „příliš náročné“, ale pravdou je, že staré duše chtějí, aby s nimi někdo sdílel svůj život, ne aby sdílel pohovku, na které vidí muže, nebo ženy. Očekávají, že po jejich boku budou mít někoho velmi zvláštního. Jinak jsou raději samy.

Staré duše hledají společníka

Mají mnoho starých emocionálních zranění. Staré duše nesou emocionální rány z tohoto a dalších životů. Normálně jsou tyto duše posilovány zkušenostmi, ale v této inkarnaci nenacházejí snadný život, musí překonat mnoho výzev, které jsou jejich pevným, ale bolestivým zavazadlem. Cítí se tedy svazováni vztahem, protože už nechtějí trpět. Aby byly s někým ve vztahu, musí cítit, že je ten člověk dostatečně zralý, aby porozuměl svému způsobu bytí a stupni svého vývoje.

Chtějí závazné vztahy. Staré duše potřebují společníka, který jim chce být nablízku, který je respektuje a chápe. Nemohou stát vedle lidí, kteří podvádějí, kteří nevěnují dostatek pozornost, kteří věnují málo pozornosti vztahu. Vědí, že vztah se může vyvíjet pouze pokud o něj oba aktivně pečují, s velkým nasazením a odhodláním. V případě, že se partner neprokáže dostatečnou péčí, okamžitě vztah ukončují.

Chtějí autentický vztah. Pro staré duše je autentický vztah, ve kterém se každý cítí pohodlně tím, kým je, bez lží, něco velmi důležitého. Mají rády lásky, které podporují vzájemnou autentičnost, kde nikdo nepotřebuje nic skrývat nebo předstírat, že je tím, čím není. Partner musí být sám se sebou v míru a ochotný to přijmout takové, jací jsou.

(F. Azevedo)

Jste stará duše? Doporučuji objednat se na terapii kyvadlem, v rámci které odblokujeme stará zranění a disharmonie. Více se o terapii kyvadlem dočtete zde.