Terapie kyvadlem - jak vám může pomoci?

Informace obsažené v různých strukturách našeho těla mohou být negativně nastavené vlivem našich předků, životních traumat, nadmíry stresu a mnoha dalších vlivů. Běžné terapeutické prostředky do této úrovně "nevědomí" neproniknou. Proto jsem pro klasickou fyzioterapii i rehabilitaci začal využívat alternativní postupy, které v mnoha případech nesmírně usnadňují a urychlují celý proces regenerace, uzdravení.

Jedním z nich je doplňování energie Pangu Shengong (více se o tomto mystickém cvičení můžete dočíst zde). Další metodou je siderické kyvadlo. I když se může zdát, že se jedná o tak trochu "paranormální" pomůcku, já i řada mých klientů na ni nedáme dopustit.

Existuje samozřejmě celá řada přístupů k práci s kyvadlem. Ale tak, jak je každý člověk odlišný, je i používání kyvadla a jeho zařazení do terapie pro každého terapeuta určitou originalitou.

Díky kyvadlu lze například pracovat s dávno zasutými vzpomínkami, potlačeným vztekem, vytěsněnými traumaty z dětství a dalšími emocemi, které mohou způsobovat dlouhodobé svalové napětí nebo vleklé depresivní stavy.

Jak terapie kyvadlem funguje?

Ihned po početí a následně narození se začnou do různých úrovní vašeho fyzického, emocionálního nebo třeba energetického těla implementovat nejrůznější informace. I vaše buňky, kosti nebo vlasy jsou nositelé informací! Stejně jako DNA! Tyto všechny informace, chcete-li energetické vibrace, pak mají v průběhu našeho života nesmírný vliv na naše chování, myšlení, nebo třeba i rozhodování. Bohužel si velkou většinu z nich nejsme schopni vědomě vybavit, a tak jsme „zakletí“ v různých zacykleních, ničivých stereotypech chování a uvažování, ale i vidění světa. Většinou jsou to všechny ty situace, které si sami pro sebe vysvětlujete slovy: „Ale já si prostě nemohu pomoct!“

Ve chvíli, kdy vám kyvadlo pomůže tyto informace z nevědomí vytáhnout na světlo, je zkušený terapeut schopen tuto informaci „vyčistit“. To znamená smazat tuto nevyhovující informaci z vašeho podvědomí a nahradit ji novou, prospěšnější, více vyhovující. V tomto okamžiku už jsme schopni zapojit do procesu naše uvažování a hlavně vůli – už máme kam nasměrovat náš vytvořený ZÁMĚR!

Kdy uvidím výsledky?

Zvláštností je, že naše fyzické tělo má pomalejší vibrační pole než naše mysl. Jeho reálné časy se pohybují v řádu minut, hodin, i měsíce – každý jsme jiný. Proto některé informace stačí vyčistit jednou, některé jsou uloženy na několika úrovních a tak se k nim v rámci terapií vracíme znovu a znovu. Často to jsou například právě traumata z dětství, prenatálu nebo porodu.

Terapie kyvadlem trvá většinou hodinu a mohlo by se zdát, že je to „one man show“ terapeuta a nic netušícího klienta. Opak je ale pravdou. Klient je ten, kdo se postupně rozpomíná a vrací se k ne vždy příjemným chvílím svého života. Pro mě i pro klient je tato detektivní spolupráce nesmírně inspirující a zajímavá.

Terapii kyvadlem lze absolvovat kdykoliv a kdekoliv

Terapii kyvadlem můžete absolvovat online, v podstatě odkudkoliv na světě. Chcete odlehčit vašemu podvědomí, dořešit komplikovaný vztah s rodiči nebo konečně odpustit bývalému partnerovi? Zkuste kyvadlo. Budete příjemně překvapeni. Stejně jako já…

Na terapii kyvadlem se prosím objednávejte telefonicky nebo mailem. Cena hodinové terapie je 1500 Kč.